6 Şubat 2012 Pazartesi

Yoo Ah In Fashion King'in Çekimlerine Başladı


Yoo Ah In, Shin Se Kyung ve SNSD üyesi Yuri'nin başrollerini paylaştığı dizi Fashion King'in çekimleri resmi olarak bugün başladı (Çekimler 8 Ocakta başladı ama bu haber 3 Şubatta yayınlandı o.O) .
Çekimlerin ilk gününde başrol oyuncusu Yoo Ah In dondurucu havada 10 metre yükseklikte 3. kattaki pencereden aşağı 3 saat boyunca 20 kez atladı. Sıfırın altındaki soğuğa rağmen Yoo Ah In karakterine bürünerek ve kendini ekranda izleyerek büyük bir özveri gösterdi.


Yoo Ah In "Bu dizi hakkındaki hislerim mükemmel, özellikle hain yönetmenimizle tanıştıktan sonra. Emniyet takımlarıyla çekim yapılacağını biliyordum ama tek başıma akrobatik atlayış yapacağım hakkında bir fikrim yoktu. İlk başta biraz korktum ama çekimler sırasında çok eğlendim." diye açıklamda bulundu.

Fashion King moda endüstrüsinde çok başarılı olan genç bir adamın hayatını anlatıyor. Yoo Ah In kariyerine fakir biri olarak başlayan ve Dongdaemun sokaklarında tasarımcı olmak isteyen Young Geol'u canlandırıyor. Shin Se Kyung onun partneri Ga Young'u canlandıracak. Fashion King gençlerin meydan okuma, aşk ve tutkuları hakkındaki deneyimleri üzerine odaklı bir drama olacak. Dizinin ilk bölümü "Salaryman Chohanji" final yapınca Mart ayında yayına girecek.



Kaynak: Soompi
Çeviri: CutieGumiho

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder