4 Şubat 2012 Cumartesi

"Fashion King" Yuri, Yoo Ah In ve Diğerleri İçin Resmi Profilleri Yayınladı


SBS'in yeni dizi "Fashion King" 4 ana karakterinin resmi profillerini yayınlandı!

Aşağıda yayınlanan yeni resimlerle birlikte Yuri, Yoo Ah In, Shin Se Kyung ve
 Lee Je Hoon'un karakterlerinin kısa açıklamasına göz atın...



Yoo Ah In'in canlandırdığı Kang Young Geol karakterii 20li yaşların sonuna gelmiş ama hayatta hiçbir amacı, gelecek hayali olmayan bir adamdır.  İnsanların hayatına karışmasına izin verir ve sadece başkalarına zarar vermemek için dua eder. Yaşam için bir vizyonunun olmasının saçma olduğunu düşündüğü bir dünyada kendine hayallerinin peşinden gitmesini söyleyen bir kadınla tanışır.


 Shin Se Kyung'un canlandırdığı Lee Ga Young karakteri, 20li yaşların başında, her ne kadar çok zor bir hayat yaşasa da gelecek güzel günler için umudunu yitirmeyen bir kadındır. Bir gün annesi gibi bir tasarımcı olacağı konusunda kararlıdır.  Bir kader günü yeni bir erkekle tanışır ve bu ikisi hayallerini birlikte gerçekleştirmeye çalışacaklardır.


Lee Je Hoon 20li yaşlarının sonunda doğru gelmiş bir adam olan Jeong Jae Hyuk adlı karakteri canlandıracak.
Her zaman her istediğini elde etmiş, bir şeyleri kaybetme duygusunu hiç tatmamış bir adamdır. Bu ona yaşama isteği veren bir kızla tanışana dek devam eder.


Girls’ Generation Kwon Yuri, Choi Anna rolünde 20li yaşlarının başında dışarıdan çok gösterişli görünen fakat içinde arkadaş sevgisine umutsuzca hasret biridir. Kendinde güvenen biri olmak için çok çalışmış ve kendini acı ve dertlerle dolu hayata karşı duyarsız olmaya zorlamıştır. Ama şimdi numara yapmayı bırakmaya hazırdır.

Dizinin ilk bölümü 12 Martta kore saati 9:55'de yayınlanacak

Kaynak: Allkpop
Çeviri: CutieGumiho

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder